Викладач: Яковлєва-Носарь Світлана Олегівна
- Викладач: Мельнікова Ірина Олександрівна
Курс Нарисної геометрії призначений для студентів 1 курсу спеціальності Харчові технології.
Загальна кількість годин - 90
Максимальна кількість балів протягом семестру - 100
Залік
- Викладач: Березовська Марина Геннадіївна
Курс вищої математики призначений для студентів 1 курсу спеціальності Садово-паркове господарство.
Загальна кількість годин - 90
Максимальна кількість балів протягом семестру - 100
Залік
- Викладач: Березовська Марина Геннадіївна
Програму вивчення навчальної дисципліни «Контроль якості і безпеки харчових продуктів» розроблено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології
кваліфікація: бакалавр з харчових технологій
Предметом вивчення курсу є правові, економічні та організаційні аспекти забезпечення безпеки та сучасні методи оцінки харчових продуктів за показниками безпеки, організаційні аспекти забезпечення безпеки та експертизи продовольчої сировини і товарів за показниками безпеки, контроль проходження технологічних процесів виробництва, всіх хімічних і фізичних змін, які проходять в сировині та напівфабрикатах на всіх стадіях технологічного процесу.
Міждисциплінарні зв’язки:
Забезпечуючі дисципліни: «Загальна та неорганічна хімія», «Органічна хімія», «Аналітична хімія», «Фізична та колоїдна хімія», «Загальна мікробіологія».
Забезпечувані дисципліни: «Харчова хімія», «Мікробіологія харчових продуктів». «Харчові добавки», «Технологія харчових виробництв», «Штучні продукти харчування», «Проектування харчових підприємств», «Технології харчових виробництв».
Програма навчальної дисципліни складається з таких модулів:
Модуль 1. Система контролю якості.
Модуль 2. Контроль якості і безпечності продукції тваринництва і рослинного походження.
- Викладач: Дерев’янко Костянтин Володимирович
Програму вивчення навчальної дисципліни «Інформаційні технології,
системи та ресурси» розроблено відповідно до освітньо-професійної
програми підготовки першого (бакалаврського) освітнього рівня
спеціальності "Харчові технології", галузі знань 20 "Аграрні
науки та продовольство".
- Викладач: Мельнікова Ірина Олександрівна