Викладач: Яковлєва-Носарь Світлана Олегівна

Курс Нарисної геометрії призначений для студентів 1 курсу спеціальності Харчові технології. 

Загальна кількість годин - 90

Максимальна кількість балів протягом семестру - 100

Залік


Курс вищої математики призначений для студентів 1 курсу спеціальності Садово-паркове господарство. 

Загальна кількість годин - 90

Максимальна кількість балів протягом семестру - 100

Залік

Програму вивчення навчальної дисципліни «Контроль якості і безпеки харчових продуктів» розроблено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології

кваліфікація: бакалавр з харчових технологій

Предметом вивчення курсу є правові, економічні та організаційні аспекти забезпечення безпеки та сучасні методи оцінки харчових продуктів за показниками безпеки, організаційні аспекти забезпечення безпеки та експертизи продовольчої сировини і товарів за показниками безпеки, контроль проходження технологічних процесів виробництва, всіх хімічних і фізичних змін, які проходять в сировині та напівфабрикатах на всіх стадіях технологічного процесу.

Міждисциплінарні зв’язки:

Забезпечуючі дисципліни: «Загальна та неорганічна хімія», «Органічна хімія», «Аналітична хімія», «Фізична та колоїдна хімія», «Загальна мікробіологія».

Забезпечувані дисципліни: «Харчова хімія», «Мікробіологія харчових продуктів». «Харчові добавки», «Технологія харчових виробництв», «Штучні продукти харчування», «Проектування харчових підприємств», «Технології харчових виробництв».

Програма навчальної дисципліни складається з таких модулів:

Модуль 1.  Система контролю якості.

Модуль 2. Контроль якості і безпечності продукції тваринництва і рослинного походження.


Програму вивчення навчальної дисципліни «Інформаційні технології,

системи та ресурси» розроблено відповідно до освітньо-професійної

програми підготовки першого (бакалаврського) освітнього рівня

спеціальності "Харчові технології", галузі знань 20 "Аграрні

науки та продовольство".